Ngeunaan Changzhou Xiya Tambo Minangkabau Co., Ltd.

Changzhou Xiya Tambo Minangkabau Co., Ltd. (baheulana Changzhou Xiangyang Tambo Minangkabau Co., Ltd.) mangrupa produsén heubeul kalawan leuwih ti 30 taun pangalaman produksi. produk utamina anu V-tipe thermometer, logam leungeun baju thermometer, thermometer kaca industri, rupa-rupa kaca rotor flowmeter, shock-buktina tekanan gauge dieusi minyak-na rupa lianna tina hawa, ngalir tur instrumen tekanan.

News & Kajadian panganyarna