Rreth Changzhou Xiya Instrumenti Co, Ltd

Changzhou Xiya Instrument Co., Ltd (formerly Changzhou Xiangyang Instrument Co., Ltd) është një prodhues i vjetër me më shumë se 30 vjet përvojë të prodhimit. Produktet e saj kryesore janë V-lloj termometër, mëngë metalike termometër, termometër qelqi industrial, lloje të ndryshme të qelqit rotorit flowmeter, vaj-mbushur shok-provë matës presioni dhe llojet e tjera të temperaturës, rrjedhin dhe instrumentet e presionit.

Lajmet e fundit & Ngjarje

  • Si është termometri ndarë?

    Si është termometri ndarë?

    Tani të tregut të termometra përdorur zakonisht janë të ndarë në: termometër qelqi, termometër bimetallic, termometër, termometër presion diellore, presioni temperatura e sipërfaqes së trupit, term sipërfaqe ...
  • Në maj 2019, ne kemi prezantuar industria-udhëheqëse xhami pajisjet automatike të prodhimit termometër !!

    Në maj 2019, ne kemi prezantuar industria-L ...

    Në maj 2019, ne kemi prezantuar industria-udhëheqëse xhami pajisjet automatike të prodhimit termometër !!