За Changzhou Xiya Инструментот копродукции, ООД

Changzhou Xiya Инструментот копродукции, Ltd (порано Changzhou Xiangyang Инструментот копродукции, Ltd) е стар производител со повеќе од 30 години на производство искуство. Нејзини главни производи се V-тип на термометар, метал ракав термометар, индустриски стакло термометар, разни видови на стакло роторот мерач на проток, манометар наполнети со масло шок-доказ и други видови на температура, проток и притисок инструменти.

Најнови вести и настани

  • Како е поделена на термометарот?

    Како е поделена на термометарот?

    Сега на пазарот најчесто се користат термометри се поделени на: стакло термометар, bimetallic термометар, термометар притисок, соларни термометар, температурата притисок на површината на телото, површината терм ...
  • Во мај 2019 година, ќе воведе автоматска опрема за производство термометар водечки во индустријата за стакло !!

    Во мај 2019 година, ќе воведе индустрија-ј ...

    Во мај 2019 година, ќе воведе автоматска опрема за производство термометар водечки во индустријата за стакло !!