About Liyang Xiya Instrument Co., Ltd.

Liyang Xiya Instrument Co., Ltd. (biyen Liyang Xiangyang Instrument Co., Ltd.) iku sawijining perusahaan lawas karo luwih saka 30 taun pengalaman produksi. produk utama sing V-jinis thermometer, logam kantong thermometer, thermometer kaca industri, macem-macem jinis kaca rotor flowmeter, kejut-bukti ngukur meksa kapenuhan minyak lan jinis suhu, mili lan instrumen meksa.

News & Events Latest